Uw No-Nonsense reclamestudio voor

Overtuigende en Heldere communicatie

 

Web design & maintenance

In de moderne communicatie is het World Wide Web een onmisbare schakel geworden binnen onze maatschappij. Elke onderneming of organisatie heeft een website of maakt minimaal gebruik van E-mail. Ook hierin wil je je als organisatie natuurlijk onderscheiden. Vormgeving op het web is inmiddels van levensbelang geworden. Ook de vindbaarheid is in importantie toegenomen. Bij NoOH houden wij ons dan ook professioneel bezig met webdesign. De basic-sites voor midden- en kleinbedrijf worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd, maar voor de complexere websites en/of webshops hebben we bij NoOH een partner gevonden, Interword. Webdesigners die gebruiksgemak voorop stellen.


Interword is een CMS systeem wat door de webbeheerder bijgehouden kan worden in Microsoft Word. Beheerprogramma’s als Joomla, Drupal en Wordpress voor het onderhoud zijn prachtig, evenals de vele duurbetaalde content management systemen (CMS). Echter, het overgrote deel van bezitters van een website kan hier helemaal niet mee overweg. Vaak is men afhankelijk van één persoon, betaald of niet betaald, wat de actualiteit niet bevorderd. Laat staan dat je snel zelf even iets kunt toevoegen of wijzigen.


Vanuit deze gedachte hebben wij InterWord ontwikkeld. Met gebruikmaking van Microsoft Word, de meest gebruikte tekstverwerker, kunnen vrijwel alle acties in een beschermde (men werkt op de eigen PC en niet direct op de website) en bekende omgeving door de gebruiker zelf uitgevoerd worden.

  1. Weg afhankelijkheid van derden!

  2. Weg duurbetaalde aanpassingen!

  3. Weg wachten totdat iemand tijd heeft!

U kunt het zelf!


Uiteraard zijn wij ook in staat om alles onder de loep te nemen en zowel de huisstijl alsmede de website tot één uitstraling naar buiten toe te laten treden....

Bent u nieuwsgierig? Neem snel contact op d.m.v. de button “mail” en u zit al vast een klein stukje op het World Wide Web en vandaar uit komt het vanzelf bij ons terecht...

websites in de bloementeelt vormgegeven door Nooh:

www.laurensvandenoord.nl

www.vanwordragenflowers.nl

www.vanhelvoortchrysanten.nl

web

dtp