Uw No-Nonsense reclamestudio voor

Overtuigende en Heldere communicatie

 

Project management

Ook in uw organisatie zal het zeker wel eens voorkomen dat er projecten op stapel staan waar door vele mensen aan meegewerkt wordt. Overzicht hierin is altijd voor alle pionnen in het spel een zeer belangrijke factor. Diverse disciplines en specialismen moeten uit de kast gehaald worden om een gezamenlijk doel te dienen. In een aantal gevallen zal een “natuurlijk” leider opstaan die dit naar beste vermogen zal gaan begeleiden. Mocht het in uw organisatie ontbreken aan een dergelijke persoon of personen, zal toch iemand de neuzen dezelfde kant op moeten krijgen. Een sterke, “derde” persoon is vaak een goede oplossing. Men zegt niet voor niets wel eens tegen kleine kinderen “vreemde ogen dwingen”. Dit geldt zeker ook nog steeds in de “grote mensen wereld”. Iemand met een brede kennis van zaken en zeer goede sociale vaardigheden is in dit geval zeker op zijn plaats.


Robert van Dijk van NoOH is zeker iemand die deze rol kan vervullen in grote- en middelgrote projecten op gebied van gedrukte communicatie. Het begeleiden van vormgevers, dtp-ers, fotografen, pre-press-afdelingen en tot slot drukkers met eventuele verspreiders en deze samen smelten tot een geoliede machine, is iets dat je gerust kunt neerleggen bij NoOH. Bijna alle functies die genoemd worden zijn ooit ingevuld door Robert.  Hij kent hierbij de klappen van de zweep en weet waar de knelpunten kunnen ontstaan. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en aangezien Robert al een aantal jaren werkzaam is in de branche, waarvan 80% op de “werkvloer”, heeft hij de meeste missers wel gezien.....


Mocht u vastlopen in het aansturen van projecten over verschillende schijven? Neem gerust contact op met Robert van Dijk d.m.v van de knop rechtsboven. Wij zullen u graag nader informeren over de mogelijkheden en de tarieven. Uiteraard hanteren wij ook op managementniveau onze No-Nonsense (geen ge-ouwehoer) mentaliteit.

web

dtp